Jandarma ekipleri yaralı karaca ve martıyı kurtardı

Giresun’da vatandaşlarımız ve kamu görevlilerinin duyarlılığı sayesinde yaban hayvanları korunmaya devam ediyor.

Jandarma ekipleri yaralı karaca ve martıyı kurtardı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.08.2024
26
A+
A-

Görele ve Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, yaralı yaban hayvanlarını güvenli bir şekilde kurtararak Doğa Koruma ve Milli Parklar Giresun İl Şube Müdürlüğü’ne teslim etti.

GÖRELE’DE KARACA KURTARILDI

31 Temmuz 2024 tarihinde Görele İlçesi Haydarlı Köyü mevkiinde devriye gezen jandarma ekipleri, karayoluna yakın bir arazide yaralı halde bir karaca buldu. Ekipler, yaralı karacayı dikkatlice alarak tedavi edilmek üzere Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü ekiplerine teslim etti.

YAĞLIDERE’DE MARTI KURTARILDI

1 Ağustos 2024 tarihinde Yağlıdere İlçesi Akköy Köyü mevkiinde yapılan devriye sırasında, yol kenarında yaralı halde bulunan bir martı, Yağlıdere İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından kurtarıldı ve tedavi edilmesi için Doğa Koruma ve Milli Parklar İl Müdürlüğü’ne teslim edildi.

VALİLİKTEN TEŞEKKÜR

Giresun Valiliği, yaban hayatının korunması konusunda gösterilen duyarlılık için tüm vatandaşlara ve özellikle de özveriyle hareket eden jandarma ekiplerine teşekkür etti. Valilik, yaban hayvanlarının yaşam alanlarının korunması ve onlara karşı duyarlı olmanın önemini bir kez daha vurguladı.

REKLAM ALANI