Jandarma-Polis finali çekişmeli geçti

Giresun’da, 100. Yıl Kamu Kurum ve Kuruluşlar arası Futbol Turnuvasında Jandarma A Şampiyon oldu.

Jandarma-Polis finali çekişmeli geçti
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.07.2023
30
A+
A-

100.Yıl Kamu Kurum ve Kuruluşlar arası Futbol Turnuvasında Büyük Final maçı 75. Yıl Stadında Giresun Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma A arasında oynandı. 28 Nisan -13 Temmuz 2023 tarihleri arasında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ile Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemcileri Derneği (TFFHGD) Giresun Şubesinin ortaklaşa düzenlediği, 40 kurum takımından, 840 personelin spor yapma imkânı bulduğu organizasyon Tirebolu İlçe Stadı, Bulancak Ek Saha, Merkez 75.Yıl Stadı ve 15 Temmuz Sahasında, 6 ayrı grupta, 140 müsabaka oynanarak tamamlandı.

FİNAL BAŞTAN SONA BÜYÜK HEYECANA SAHNE OLDU

Giresun Emniyet Müdürlüğü takımında Ahmet Burhan Dege ile 1-0 öne geçti. Jandarma A takımında Arda Cenk Gümüş skoru 1-1’ e getirdi. İlk yarıda son sözü Giresun Emniyet Müdürlüğünde Hasan Baki söyledi ve ilkyarı 2-1 Giresun Emniyet Müdürlüğünün üstünlüğü ile tamamlandı. Jandarma A takımı ikinci yarıya golle başladı ve skoru 2-2 ye getiren golü Oğuz Aydın Konak attı. Müsabakanın uzatma dakikalarında Oğuz Aydın Konak’ın takımı adına attığı ikinci gol ile Jandarma A takımı Şampiyonluk kupasına uzandı. 3-2

FİNALE İLGİ YOĞUNDU

Giresun Emniyet Müdürlüğü ile Jandarma A takımları arasında oynanan final müsabakasına yoğun ilgi gösterildi. Müsabakayı İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Özgür Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Muzaffer Ergün, A.S.K.F. Başkanı Sinan Işık, Şube Müdürleri Ali Dodur ve Halil Demirel, TFFHGD Giresun Şube Başkanı Mustafa Zıvalı, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Kasap, İHK Başkan Vekili Engin Şahin ve çok sayıda misafir takip etti.

HAKEM MUSTAFA ZIVALI JÜBİLE YAPTI

Müsabakanın İlk düdüğünü Hakem Mustafa Zıvalı çaldı. Karşılaşmayı 3 dk kadar yöneterek 17 yıllık futbol hakemliğine son noktayı koydu ve omuzlarda sahayı terk ederek jübilesini gerçekleştirdi. Final müsabakasını Soner Demiralp-Onur Tatar-Umut Türkeş ve Serkan Yücel dörtlüsü yönetti.

KUPA VE MADALYA TÖRENİ GÖRKEMLİ GEÇTİ

Derece elde eden takımlara ve sporculara kupa ve madalyaları İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı J.Kd. Albay Özgür Özer, Gençlik ve Spor İl Müdürü V. Muzaffer Ergün, A.S.K.F. Başkanı Sinan Işık, Şube Müdürleri Ali Dodur ve Halil Demirel, TFFHGD Giresun Şube Başkanı Mustafa Zıvalı, Futbol İl Temsilcisi Mustafa Kasap ve İHK Başkan Vekili Engin Şahin tarafından takdim edildi. Kupa ve Madalya Töreninden sonra her takımdan sorumlu temsilcilerin katılımlarıyla Şöhretler karması müsabakası oynandı. Yeşil ve Mavi karma şeklinde oynanan kapanış karşılaşmasını mavi karma 3-2 kazandı. Mavi Karmanın gollerini Tümay Bekci, Ahmet Ak, Ozan Gökdemir atarken Yeşil karmanın gollerini Ümit Uzunoğlu ve İlyas Palak kaydetti.

REKLAM ALANI