Kaçar’ı anlatan kitap öğrenci okutacak

Kitap Fuarı’nda örnek davranış… Yazar Ümran Haliloğlu Turgut, çıkardığı Ahmet Kaçar kitabının gelirini öğrenciler burs olarak veriyor

Kaçar’ı anlatan kitap öğrenci okutacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.12.2023
44
A+
A-

Bu yıl 4.düzenlenen Giresun Kitap Fuarı’na katılan yazarlardan Ümran Haliloğlu Turgut’tan örnek davranış. Turgut, Giresunlu şair Ahmet Kaçar’ın hayatını belgesel olarak anlattığı kitabının gelirlerini üniversite öğrencilerine burs olarak verileceğini duyurdu.

Yazar Turgut, Ahmet Kaçar’ın yaşarken öğrenciler burs verdiğini ve O’nun başlattığı bu geleneği bir görev ve sorumluluk olarak sürdürmek istediğini belirtti.

Ümran Haliloğlu, şunları söyledi:  “Çok Gün Çok Gece Önce Ve Asırlar Sonra Ahmet Kaçar ” adlı kitabımın Giresun 4. Kitap Fuardaki  tüm geliri merhum şairimiz Ahmet Kaçar adına üniversite öğrencilerine  burs olarak bağışlanacaktır. Ahmet Kaçar sağlığında öğrenci bursu veriyordu. Onun bu hassasiyetini sürdürmek için ilk adımımız bu”.

“Hayalim Giresun Değerlerine Sahip Çıkıyor İnsiyatifi’nin bir üyesi olarak Giresunlu tüm değerlerimizin adını yaşatmak” diyen Turgut, fuar boyunca kitabının Giresunlu Yazarlar Standı’nda satışta olduğunu ifade etti.

REKLAM ALANI