Kadın Cinayetine savcılık el koydu!

Giresun’da önceki gece yaşanan kadın cinayetinin zanlısı bugün mahkemeye çıkarılacak.

Kadın Cinayetine savcılık el koydu!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.01.2024
420
A+
A-

Şehir merkezindeki bir türkü evinde gece saat 01.30 sıralarında Şengül Yeşilkaya (52) adlı kadını bilgisayar kablosu ile boğarak öldüren cinayet zanlısı İsmail Yılmaz’ın sorgusu hafta sonu devam etti.

SAVCILIKTAN AÇIKLAMA GELDİ

Giresun Cumhuriyet Başsavcılığı, ilimizdeki bir işletmede dün gece meydana gelen “kasten öldürme” olayına ilişkin basın açıklaması yaptı.

Açıklamada, olayın doğru bir şekilde kamuoyuna aktarılması amacıyla basın açıklamasının yapıldığı belirtildi.

Cumhuriyet Başsavcılığı’na olayın bildirilmesinin ardından nöbetçi Cumhuriyet Savcısı tarafından olay yerinde incelemeler yapıldı ve suç delilleri muhafaza altına alındı. Hayatını kaybeden kişinin Giresun Devlet Hastanesi’nde otopsi işlemlerinin gerçekleştirildiği, akabinde defin ruhsatının düzenlendiği, olayın şüphelisinin yakalandığı ve gözaltına alındığı ifade edildi. Gözaltı süresinin bitiminden sonra Adliye’ye intikal edeceği ve iktiza gereken işlemlerin yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, kayıtların tetkikinde maktulenin koruyucu ve önleyici tedbir kararı veya talebinin olmadığı, soruşturma işlemlerinin devam ettiği ve gelişmeler durumunda ayrıca bilgi verileceği vurgulandı. Adalet Bakanlığı Ceza İşleri Genel Müdürlüğü’nün genelgeleri uyarınca kamuoyunun bilgilendirildiği ifade edildi.

REKLAM ALANI