Kar turizminin merkezi Kulakkaya!

Kar turizminin merkezi Kulakkaya!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.01.2024
80
A+
A-

Yağan kar ile adeta görsel bir şölen sunan Kulakkkaya Yaylası özellikle hafta sonu dolup dolup taşıyor. Mevcut 40 yataklı Zifin Otel’in yanı sıra 20 yataklı bir otelin daha yakın zamanda Kulakkaya Yaylasında hizmete sunulması bekleniyor. Ayrıca pansiyon ve bungalov evler de yerli ve yabancı misafirlerin uğrak yeri.

DAVOS’U UZAKLARDA ARAMAYIN!

Giresun’da turizmi 12 aya yaymaya yönelik çalışmalar Kulakkaya Yaylasında kendini gösteriyor. Yaz aylarında binlerce kişinin ziyaret ettiği Kulakkaya Yaylası, kışında boş kalmıyor. Özellikle karlı havalarda Kulakkaya Yaylasını hafta sonları 4-5 bin kişi ziyaret ediyor. Hafta sonları Kulakkaya merkezde araç park etmeye yer bulunmuyor.

TESİS VE RESTORANLAR AÇIK!

Yavuzkemal Belediye Başkanı Adem Önal, tüm Giresunluları kış aylarında da Kulakkaya Yaylasına davet ederek, belediye olarak gece gündüz yolları açık tutuklarını, yaylaya ulaşımda bir sıkıntı ve aksaklık yaşanmadığına dikkat çekti.

Kulakakaya Yaylasındaki otel, pansiyon, restoran, sosyal tesis ve fırınların yaz-kış açık olduğunun altını çizen Başkan Önal, “Davos’u uzaklarda aramaya gerek yok. Kışın karın tadını Kulakkaya Yaylasında çıkartabilirsiniz” ifadelerini kullandı.

HABER: MUSTAFA DEMİR / ÖNCÜ

REKLAM ALANI