Karadeniz: Çöp toplamıyor görüntüsü yaratmak istiyorlar

Eynesil Belediye Başkanı Ahmet Latif Karadeniz, son günlerde bazı kişi veya kişiler tarafından çöp kutularındaki çöplerin etrafa saçarak, çöpler toplanmıyor algısı yaratmaya çalıştığını paylaşarak, Eynesil halkının bu tür insanlara fırsat vermemelerini istedi.

Karadeniz: Çöp toplamıyor görüntüsü yaratmak istiyorlar
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.10.2023
78
A+
A-

Etrafa saçılan çöpleri belediyenin sosyal medya hesabından paylaşan Başkan Karadeniz, “Temiz ve güzel bir yaşam alanını ancak birlikte var edebiliriz” dedi.

Bu kişilerin zabıta ekiplerine bildirilmesini isteyen Karadeniz şunları kaydetti;

“Hijyenik olması, kötü kokuyu engellemesi ve çöplerin çevreyle izolasyonunu sağlaması açısından çöp konteynerlerimizi yeniliyor, düzenli olarak temiz kalmasını sağlıyoruz ancak son zamanlarda yaşadığımız bir problemi sizlere aktarmak istiyoruz. Temizlik İşleri Müdürlüğümüze bağlı ekiplerimiz her sabah parkları, caddeleri kirletilmiş, çöp kutuları boşken çöpleri etrafa dağıtılmış şekilde buluyor. Belediye ekipleri ‘çöp toplamıyor’ görüntüsü yaratmak için çöpleri dağıtan, tanıdığımız organize kötülük bu kez Eynesil’de görülmeye başladı. Buna hep birlikte dur demeliyiz ve sizlerin yardımlarını bekliyoruz, etrafınızda gördüğünüz bu ve benzeri davranışları gerçekleştirenleri lütfen belediyemiz Zabıta ekiplerine bildiriniz. Bizlerde gerekli cezai işlemleri uygulamak için bu konuda daha katı davranma kararlarını aldığımızı siz değerli halkımıza bildirmek isteriz. Lütfen yaşadığımız,  parçası olduğumuz doğayı temiz tutalım. Unutmamamız gereken şey ise kirletmemek.”

REKLAM ALANI