Karadere çalışmaları yerinde inceledi

Espiye Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Ağalık Madeni Mahallesi’nde yeni yol ve taş duvar yapım çalışmalarına hız verdi.

Karadere çalışmaları yerinde inceledi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.11.2023
57
A+
A-

İlçe genelinde alt yapı ve üst yapı çalışmalarını plan ve program dahilinde sürdüren Espiye Belediyesi teknik ekiplerini Ağalık Madeni Mahallesi’nde daha önce planlanan yol yapımı ve taş duvar yapımı çalışmalarına yönlendirdi.

Ağalık Madeni Mahallesi sakinlerinin belediyeden talep ettiği yeni yol yapımına çözüm üreten ekipler, planladığı ulaşım sağlayan yolun yapımına hızla başlayarak mahalle sakinlerinin ihtiyaçlarına anında cevap verdi. Belediye Başkanı Mustafa Karadere,  yeni yolun kısa bir süre içinde tamamlanacağını belirterek, ayrıca Ağalık Madeni Mahallesi’nin ulaşım alternatiflerini artırmak amacıyla taş duvar yapımı için de çalışma başlatılacağını kaydetti.

Öte yandan Başkan Karadere, Ağalık Madeni Mahallesi’nde başlatılan taş duvar ve Cibril Mahallesi’ndeki 100 tonluk su deposu inşaatı çalışmalarını yerinde inceledi.

Karadere, Cibril Güney Mahallesi’nde ana su deposu şebeke boru hattının arızalanması nedeniyle kullanılamaz hale geldiği için, Su İşleri Müdürlüğü tarafından 4.500 metrelik şebeke hattının yenileme çalışmalarına başlandığı belirtti.

Başkan Karadere, “Cibril Mahallesi’nde su deposu yapımı çalışması ve şebeke hattı yenileme çalışmalarımız, ilçemizin altyapısını güçlendirmeye yönelik önemli adımlardır” dedi.

REKLAM ALANI