Karadere, enerji alanında dev projelerini açıklıyor

Espiye Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Karadere, Espiye’nin geleceği için önemli projelerini açıklıyor.

Karadere, enerji alanında dev projelerini açıklıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.03.2024
33
A+
A-

Son olarak, Espiye’nin enerji ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla büyük bir adım atan Karadere, belediye ve özel sektör işbirliğiyle gerçekleştirilecek dev güneş enerjisi santrali projesini duyurdu.

Espiye Belediyesi adına 2 megavatlık, Espiye Enerji A.Ş. adına ise 2 megavatlık güneş enerjisi santrali kurulacak. Bu önemli proje için arazi tahsisi ve proje işlemleri tamamlanarak yatırım programına alındı. Karadere, Espiye’nin enerji ihtiyaçlarını karşılamak için bu tür sürdürülebilir enerji projelerine yatırım yapmanın önemine vurgu yaptı.

Espiye Belediyesi olarak derin deşarj gibi birçok benzersiz çalışmaya imza atan Başkan Karadere, gelecek dönem vaatleriyle de dikkat çekiyor. Karadere’nin öncülüğünde, Espiye’nin altyapı, çevre ve sosyal yaşamında önemli gelişmelerin yaşanacağı belirtiliyor.

Başkan Karadere, yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Espiye’nin geleceği için enerji alanında önemli adımlar atıyoruz. Güneş enerjisi santrali projemizle, çevreye duyarlı ve sürdürülebilir bir enerji kaynağına sahip olacağız. Espiye’nin kalkınması ve refahı için çalışmalarımızı kararlılıkla sürdüreceğiz.”

Başkan Karadere’nin vizyoner liderliği ve gelecek dönem vaatleri, Espiye halkı tarafından büyük takdirle karşılanıyor. Gelecek günlerde Espiye’nin daha da ileriye taşınması için yapılan çalışmaların artarak devam edeceği belirtiliyor.

REKLAM ALANI