Karan’dan FİSKOBİRLİK ile ilgili bomba iddia!

Giresun Ziraat Odası Başkanı Nurittin Karan, ekonomik olarak büyük sorunlar yaşayan ve banka faizleriyle boğuşan FİSKOBİRLİK’in son olarak milyonlarca lirayı bir çay firmasına kaptırdığını öğrendiklerini kaydetti.

Karan’dan FİSKOBİRLİK ile ilgili bomba iddia!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.10.2023
Düzenleme: 27.10.2023 22:25
198
A+
A-

Karan yaptığı yazılı açıklamada, FİSKOBİRLİK ile bir çay firma arasında yapılan çay anlaşmasında kurumun milyonlarca zarara uğratıldığı iddia etti. Karan, “Kurumun çay ticaretinden uğratıldığı iddia edilen milyonlarca zararını kim ödeyecek? Başındaki AK Parti milletvekili mi? yoksa yönetim kurulumu mu ödeyecek?” diye sordu.

Ziraat Odası Başkanı Karan şunları kaydetti; “FİSKOBİRLİK’in fason olarak bir çay firmasına üretim yaptırarak, kendi logosuyla raflarda sattığı herkes tarafından bilinmekte. Edindiğimiz bilgiye göre bu firma anlaşmayı yerine getirmeyerek, FİSKOBİRLİK’in milyonlarca zarara uğratmış. Şimdi ortada ne çay var nede para. Zarar kimin FİSKOBİRLİK’in. Zararının miktarı ne kadar? 40-50 milyonlarla ifade ediliyor. Zaten ekonomik olarak dibi vurmak üzere olan bir kurumun parası birde bir macera uğruna heba ediliyorsa pes artık. Giresun kamuoyu FİSKOBİRLİK’in çay ticaretinden dolayı uğratıldığını milyonlarca zararla ilgili bir açıklama bekliyor. Çıksın başındaki AK Parti Sakarya Milletvekili Lütfi Bayrak kurumun menfaatlerini koruma adına bir açıklama yapsın. Kurumun hakkını korusun. Eğer bu zarar doğru ve susmayı tercih edip, bu zararı sineye çekiyorsa, batırılan bu paranın babasının parası olmadığını hatırlatırız.”

REKLAM ALANI