Karslı: Kötü oynadık, ama kazandık

Sakaryaspor Teknik Direktörü Turgay Karslı, takımının son maçında kötü bir oyun sergilemesine rağmen galip geldiklerini ifade etti.

Karslı: Kötü oynadık, ama kazandık
REKLAM ALANI
Yayınlama: 29.04.2024
13
A+
A-

Kazanmanın önemine vurgu yapan Karslı, bazen kötü oyunların da galibiyetle sonuçlanabileceğini söyledi. “Bazı maçlar vardır, izahı zordur. Taktik ve teknik açıdan değerlendirilemeyebilir,” diyen Karslı, takım içindeki dengeleri korumaya çalıştıklarını, ancak sahadaki performansın bazen kağıttaki planlarla örtüşmediğini belirtti.

Maçın değerlendirmesini yapan Karslı, “İlk yarıda çok üstün bir oyun oynamadık. Ancak Giresunspor’a karşı olumsuz bir düşünceyle sahaya çıkmadık. Rakibimizin genç ve enerjik bir kadroya sahip olması, bu maçta onları daha da motive etti. Biz ise kötü bir oyun sergiledik ve belki de sezonun en zayıf performanslarından birini gösterdik,” dedi.

Karslı, galip geldikleri bir maçtan sonra saha dışı tartışmalara girmenin doğru olmadığını ve bunun Sakaryaspor camiasını olumsuz etkileyebileceğini de ekledi. “Üç puan aldık ama bu, güzel bir oyun sayesinde değil. Kötü oynadık, fakat kazandık,” diyerek açıklamasını tamamladı.

REKLAM ALANI