Kemençe ve Horan Festivali coşkusunda 2. günde de yoğun ilgi

Belediyemiz tarafından 14.’sü düzenlenen ‘Uluslararası Kemençe ve Horan Festivali’ ikinci gününde de coşkulu anlara sahne oldu.

Kemençe ve Horan Festivali coşkusunda 2. günde de yoğun ilgi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.07.2024
28
A+
A-

Cumhuriyet Meydanı’nda gerçekleşen festivalde, yöresel kemençe sanatçıları sahne alarak katılımcıları kemençe ve horana doyurdu.

YOĞUN KATILIM

İlçe dışından da yoğun katılımın olduğu festival, bugün yapılacak final günüyle sona erecek. Festivale gösterilen ilgi, bölgenin kültürel değerlerine olan bağlılığını bir kez daha gözler önüne serdi.

BAŞKAN HASBİ DEDE HALKLA İÇ İÇE

Belediye Başkanımız Hasbi Dede, festivale katılan hemşerileriyle yakından ilgilenerek, selamlaştı. Başkan Dede, festivalin amacına ulaştığını vurguladı ve “Festivalimizin ikinci gününü de geride bıraktık. Yarın son gününü kutlayacağımız festivalimiz amacına ulaşıyor. Festivalimize katılarak bizleri mutlu eden herkese teşekkür ediyorum” dedi.

COŞKULU FİNAL GÜNÜ BEKLENİYOR

Uluslararası Kemençe ve Horan Festivali, son gününde de coşkuyla devam edecek. Katılımcılar, kemençe ve horanın keyfini çıkarmaya devam edecek. Bu yılki festival, hem katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı hem de bölgenin kültürel mirasını yansıttı.

REKLAM ALANI