Kendi atölyelerinde bakım ve onarım

Giresun Belediyesi, araçlarının arıza, bakım ve onarım işlemlerini kendi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü atölyelerinde gerçekleştirerek, kaynaklarını en verimli şekilde kullanıyor.

Kendi atölyelerinde bakım ve onarım
REKLAM ALANI
Yayınlama: 05.06.2024
34
A+
A-

Belediyeye ait araçların periyodik bakımlarından lastik değişimlerine kadar tüm işlemler, tam donanımlı atölyelerde profesyonel ustalar tarafından yapılıyor.

HIZLI VE ETKİLİ HİZMET

Yapılan çalışmalar sayesinde kısa sürede onarımı tamamlanan araçlar, hızla tekrar görevlerine dönüyor. 7 farklı atölyenin bulunduğu bu müdürlükte her türlü ihtiyaca tek bir noktadan cevap veriliyor.

BAŞKAN FUAT KÖSE’DEN AÇIKLAMALAR

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğü’nü ziyaret ederek yapılan çalışmaları yerinde inceledi. Köse, “7 ayrı atölyesi bulunan müdürlüğümüzde kendi araçlarımızı kendi imkanlarımızla onararak, belediye giderlerinde önemli bir israfın önüne geçiyoruz. Tasarrufla elde ettiğimiz kaynaklar da vatandaşlarımıza daha fazla hizmet olarak geri dönüyor. Ayrıca, belediyemiz araç parkını yeni araç takviyeleriyle birlikte her geçen gün güçlendiriyoruz” dedi.

REKLAM ALANI