Keşap ilçemize hayırlı olsun

Keşap Belediye Başkanı Mehmet Emür’ün 2019 seçim beyannamesinde önemli projeler arasında yer alan Batı Çıkışı Köprülü Kavşak, Karayolları tarafından inşa edilerek 17 Ocak Çarşamba günü itibariyle araç trafiğine açıldı.

Keşap ilçemize hayırlı olsun
REKLAM ALANI
Yayınlama: 19.01.2024
75
A+
A-

Açılış töreni, şehitlere saygı nedeniyle daha sonraki bir tarihte gerçekleştirilecek. Köprülü kavşağın trafiğe açılmasıyla birlikte, ilçeye batı yönünden Karadeniz Sahil Yolu’na giriş-çıkış sağlanmış oldu.

Belediye Başkanı Mehmet Emür, konuyla ilgili olarak, “Batı Çıkışı Köprülü Kavşak ilçemize hayırlı olsun. Bugüne kadar halkımıza verdiğimiz sözleri tek tek yerine getirdik ve getirmeye devam ediyoruz. Bu köprülü kavşak, ilçe trafiğine önemli katkı sunacak ve ilçemize vizyon kazandıracaktır.” şeklinde açıklamalarda bulundu. Başkan Emür, köprülü kavşağın yapımında emeği geçen geçmiş dönem Ulaştırma ve Altyapı bakanlarına, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Abdulkadir Uraloğlu’na, karayolları yetkililerine, AK Parti eski ve mevcut Giresun milletvekillerine ve emeği geçen herkese Keşaplılar adına teşekkür etti.

REKLAM ALANI