Keşap’ta öğrencilere farkındalık eğitimi

Çocuklara sosyal medya riskleri ve akran zorbalığı anlatıldı

Keşap’ta öğrencilere farkındalık eğitimi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.10.2024
11
A+
A-

Giresun İl Jandarma Komutanlığı Asayiş Şube Müdürlüğü, Aile İçi Şiddetle Mücadele ve Çocuk Kısım Amirliği ekipleri, Keşap’ın Yolağzı Şehit Özkan Kılıç İlköğretim Okulu ve Yolağzı Ortaokulu’nda farkındalık eğitimleri düzenledi. Etkinlikler, öğrencilerin dijital dünya ve akran zorbalığına karşı bilinçlenmesini amaçladı.

“TİM 112 JANDARMA” ÇİZGİ FİLMİYLE DİJİTAL RİSKLERE DİKKAT ÇEKİLDİ

İlköğretim öğrencilerine “Tim 112 Jandarma” çizgi filmi izletilerek, sosyal medya kullanımının olumsuz etkileri ve riskleri anlatıldı. Psikolog eşliğinde yapılan bu bilgilendirme ile çocukların dijital dünyada karşılaşabilecekleri tehlikelere karşı daha bilinçli olmaları hedeflendi.

AKRAN ZORBALIĞINA KARŞI 33 ÖĞRENCİYE EĞİTİM VERİLDİ

Yolağzı Ortaokulu’nda ise 33 öğrenciye yönelik “Akran Zorbalığı” eğitimi verildi. Psikolog desteğiyle gerçekleştirilen bu eğitimde, öğrencilerin zorbalık olaylarına karşı duyarlılıkları artırıldı ve bu tür durumlarla nasıl başa çıkacakları öğretildi.

JANDARMADAN ÇOCUKLARIN GÜVENLİĞİ İÇİN SÜREKLİ DESTEK

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, toplumun en hassas kesimi olan çocukların güvenliği ve sağlıklı gelişimi için bu tür eğitim programlarını sürdüreceğini belirtti.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.