Köse: Halkımızın parasını israf etmeden hizmet edeceğiz

Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Giresun halkına vaat ettiği projeler ve kent genelinde gerçekleştirilecek çalışmalarla ilgili önemli bir toplantı düzenledi.

Köse: Halkımızın parasını israf etmeden hizmet edeceğiz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 15.08.2024
42
A+
A-

Başkan Yardımcıları ve Birim Müdürleriyle bir araya gelen Köse, belediyenin mali durumu dikkate alınarak tasarruf tedbirlerine uyulacağını ve Giresun halkına en iyi hizmetin verileceğini vurguladı.

PROJELERİN ÖNCELİKLERİ BELİRLENDİ

Toplantıda, Köse’nin seçim öncesi verdiği sözler masaya yatırıldı ve kent genelinde yapılacak projelerin önceliklendirilmesi üzerinde duruldu. Projelerin uygulanma takvimi detaylı bir şekilde ele alınarak, halkın beklentilerine uygun bir şekilde hayata geçirilmesi için gereken tüm çalışmaların titizlikle yürütüleceği belirtildi. Başkan Köse, projelerin altyapılarının ivedilikle hazırlanması gerektiğini vurguladı.

TASARRUF TEDBİRLERİNE VURGU

Başkan Köse, belediyenin borç yükünü göz önünde bulundurarak, mali kaynakların etkin bir şekilde kullanılacağını ve Giresun halkının ihtiyaçlarına yönelik en iyi hizmetlerin sunulacağını belirtti. Tasarruf tedbirlerinin önemine dikkat çeken Köse, “Halkımızın parasını israf etmeden, yandaşa peşkeş çekmeden, doğrudan halkımızın hizmetine sunmaya devam edeceğiz” dedi.

ÖZVERİLİ ÇALIŞMALARA TEŞEKKÜR

Birim müdürlerinden yaptığı çalışmalar hakkında brifing alan Başkan Köse, toplantıya dair yaptığı açıklamada, Giresun’un önceliklerini ve projeleri değerlendirdiklerini belirterek, tüm belediye çalışanlarına özverili çalışmaları için teşekkür etti. “Hep birlikte Giresun’umuzu daha ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI