Kulübümüz için destek bekliyoruz

Giresunspor’un başkanı Nahid Yamak, kulübün mali durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve kulübün içinde bulunduğu zorlukları açıkça ifade etti.

Kulübümüz için destek bekliyoruz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.02.2024
72
A+
A-

Yamak, transfer tahtasının açılabilmesi için gereken 27 milyon TL’lik ödemenin hayati öneme sahip olduğunu belirtti. Kulübün mali krizle boğuştuğunu ve bu ödemenin zamanında yapılmaması durumunda kulübün geleceğinin tehlikeye girebileceğini vurguladı.

Yamak, Giresunspor’un geçmişten gelen borçlarıyla mücadele ettiğini ve bu borçların ödenmesi için çeşitli çabalar sarf ettiklerini söyledi. Ancak, kulübün bu noktada toplumun desteğine ihtiyaç duyduğunu vurguladı. Kulübün, sadece maddi olarak değil, moral olarak da taraftarların ve şehrin desteğine ihtiyacı olduğunu belirtti.

Başkan Yamak, Giresunspor’un birlik ve beraberlik içinde bu zorlukları aşabileceğine inandığını ve tüm taraftarların desteğini beklediklerini ifade etti. Kulübün, şehrin büyükleri ve iş adamlarından gelecek desteğin kulübün ayakta kalması ve geleceğinin güvence altına alınması için hayati önem taşıdığını söyledi. Yamak, son olarak, Giresunspor’un sadece futbol değil, aynı zamanda bir şehir simgesi olduğunu ve bu yüzden toplumun desteğini hak ettiğini belirtti.

 

GİRESUNSPOR’UN BAĞIŞ HESAPLARI

TL HESABI: TR96 0013 4000 0023 0132 4000 33

REKLAM ALANI