Kurban etlerinden yemekler ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak

Giresun Belediyesi’nden kurban etleriyle ihtiyaç sahiplerine destek

Kurban etlerinden yemekler ihtiyaç sahiplerine dağıtılacak
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.06.2024
19
A+
A-

Giresun Belediyesi, kurbanlarını kestiren vatandaşların etlerini belediyeye vermeleri halinde, bu etlerden pişirilecek yemeklerin ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacağını duyurdu. Belediye aşevinde pişirilecek olan yemekler, bayram süresince belediyede kayıtlı olan ihtiyaç sahibi kişilerin evlerine ulaştırılacak.

DESTEK HATTI ÜZERİNDEN TALEP BİLDİRİMİ

Belediyenin bu talebine olumlu yanıt vermek isteyen vatandaşlar, 05304877028 numaralı destek hattını arayarak taleplerini iletebilecekler. Toplanacak olan etler, belediye ekipleri tarafından hijyenik koşullarda işlenecek ve pişirilecek. Ardından, belirlenen ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak.

TOPLUMSAL DAYANIŞMA VE YARDIMLAŞMA

Bu adım, belediyenin sosyal sorumluluk anlayışını yansıtırken, toplum içinde dayanışma ve yardımlaşma duygularının güçlenmesine de katkı sağlayacak. Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Kurban Bayramı’nın dayanışma ve yardımlaşma duygularının pekiştiği bir zaman olduğuna dikkat çekerek, ihtiyaç sahiplerini yalnız bırakmamak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

BAŞKAN KÖSE’DEN DAYANIŞMA MESAJI

Başkan Köse, “Toplumun her kesimine eşit hizmet etmek ve ihtiyaç sahiplerine destek olmak belediyemizin öncelikli görevlerinden biridir. Bu kapsamda, vatandaşlarımızın belediyemize ulaştıracağı kurban etlerinden pişirilecek olan yemekleri toplumumuzun ihtiyaç sahiplerine dağıtarak, bayram sevincini onlarla paylaşmak istiyoruz.” dedi.

REKLAM ALANI