Metin Usta toprağa verildi

Karadeniz Ereğli ilçesindeki kuru yük gemisinin batması sonucunda hayatını kaybeden Metin Usta’nın cenazesi, memleketi Görele ilçesinde düzenlenen bir törenle toprağa verildi.

Metin Usta toprağa verildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.11.2023
81
A+
A-

61 yaşındaki Metin Usta’nın cenaze töreni, Görele Merkez Hasan Ağa Camisi’nde gerçekleştirildi. Ailesi, yakınları ve bölge yöneticilerinin katılım gösterdiği törende Görele Belediye Başkanı Ahmet Süleymanoğlu, Trabzon Bölge Liman Başkanı Ahmet Turgay Okur, Görele Liman Başkanı Erhan Zeynel ve vatandaşlar yer aldı. Cenaze namazının ardından Usta’nın naaşı, Sağlık köyündeki aile kabristanlığına defnedildi.

Metin Usta’nın kardeşi Aydın Usta, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, ağabeyinin geçmişte bir gemi kazasında kurtulduğunu ve bu kazadan sonra hafıza kaybı yaşadığını belirtti. Aydın Usta, “O kazada tek kardeşim kurtulmuştu. Bütün arkadaşları öldü. O kazada hafızasını uzun süre kaybetti. Son seferine çıktığını söylemişti. Yine de çalışırdı, öyle tahmin ediyorum. Her gelişinde böyle diyordu. Rahmetli her seferinde, ‘Son seferim, son seferim.’ diyordu. Kısmet olmadı.” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI