MHP’li Meclis Üyesinden yeni belediye başkanı Fuat Köse’ye eleştiri

MHP Giresun Belediye Meclis Üyesi Güray Kubilay Yaman, yeni seçilen Belediye Başkanı Fuat Köse’nin henüz göreve başlamasının üzerinden fazla zaman geçmeden “kapsamlı imar düzenlemesi” yapılacağını açıklamasını eleştirdi.

MHP’li Meclis Üyesinden yeni belediye başkanı Fuat Köse’ye eleştiri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.04.2024
134
A+
A-

Yaman, bu ani kararı duyunca şaşırdıklarını belirterek, açıklamanın Giresun halkı ve Belediye Meclisi üyeleri için de sürpriz olduğunu söyledi.

Yaman, Köse’nin seçim vaatleri arasında yer almayan kapsamlı imar düzenlemesi hakkında net bir açıklama yapılmasını beklediklerini dile getirdi. “Belediye başkanımız, kapsamlı imar düzenlemesini neden acil hale getirdi? Bu ani karar bir mesaj mı taşıyor? Giresun halkı ve meclis üyeleri olarak kapsamlı bir imar değişikliği için neden birdenbire ihtiyaç duyuldu?” diyerek sorgulayan Yaman, bu tür değişikliklerin şeffaf bir şekilde yapılması gerektiğine vurgu yaptı.

MHP’li meclis üyesi, imar düzenlemelerinin “oldu bittiye” getirilmemesi gerektiğini ve şehir gelişimi için adil bir yaklaşımla her kesimin refahını artırması gerektiğini ifade etti. Yaman, böyle kritik bir değişiklik için teknik uzmanlarla ve ilgili sivil toplum kuruluşlarıyla iş birliği yapılması gerektiğini belirterek, “Trabzon ve Ordu gibi gelişmekte olan şehirlerin yanında yer alırken, Giresun’un da doğru adımlarla büyümesini sağlamalıyız” dedi.

Yaman, Belediye Başkanı Fuat Köse’yi seçim öncesinde verdiği sözleri hatırlatarak, “Gelin, Giresun halkına vadettiğiniz 15 acil projeyi hayata geçirelim. Bizler meclis olarak destek vermeye hazırız. Hep birlikte Giresun’u daha gelişmiş bir şehir yapalım” diye ekledi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.