Milletvekili Elvan Gezmiş, bir kez daha vurguladı

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş “Çay taban fiyatı 25 lira olmalı, Yeni Tirebolu Çay Fabrikası da artık yatırıma dönüştürülmelidir” dedi.

Milletvekili Elvan Gezmiş, bir kez daha vurguladı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 06.06.2024
47
A+
A-

Meclis’te her fırsatta Giresun’ un ve halkın sorunlarını dile getiren Milletvekili Işık Gezmiş dün de çay üreticilerinin sorunlarına değindi. Milletvekili Işık Gezmiş, çay taban fiyatının maliyetin altında açıklanmasının kabul edilemez olduğunu belirterek, 25 liraya çıkarılmasının şart olduğunu söyledi.

Rize’de yapılan çay mitingine de katılan Milletvekili Işık Gezmiş; “Doğu Karadeniz Bölgesi’nde milyonlarca yurttaşımızın geçim kaynağı olan çaya verilen düşük taban fiyat bir an önce en az  25 liraya çıkarılmalıdır” dedi.

TİREBOLU ÇAY FABRİKASI YATIRIMA DÖNÜŞMELİ

Milletvekili Elvan Işık Gezmiş ayrıca “2018 yılında 47 dönüm yer tahsis edilerek kurulacağına söz verilen ancak unutulan Yeni Tirebolu Çay Fabrikası  da artık yatırıma dönüştürülmeli” ifadelerini kullandı.

EMEĞİN HAKKI İÇİN MÜCADELEMİZ SÜRECEK

Milletvekili Işık Gezmiş, CHP olarak tüm üreticilerin yanında olduklarının, emeklerinin hakkını alana dek mücadelelerini sürdüreceklerini vurguladı.

REKLAM ALANI