Milyonlarca insan açlığa mahkûm edildi

Yeniden Refah Partisi Genel Başkanı Fatih Erbakan, Giresun’da halka seslendi.

Milyonlarca insan açlığa mahkûm edildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 13.03.2024
72
A+
A-

Dün Atatürk Meydanı’n da düzenlenen mitingde konuşan Erbakan, il, ilçe ve belde belediye başkan adaylarını tanıtarak, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için destek istedi.

YRP Lideri Erbakan, partisinin ülke genelinde büyük teveccüh gördüğünün altını çizerek, “Milli Görüş belediyeciliğinin 94 ruhunu taşıyan Yeniden Refah Partisi’nde buluşmamız lazım” çağrısı yaptı ve,” 1 Nisan’ da ahlâklı belediyecilik başlıyor” dedi.

“MİLLETİMİZ AKIN AKIN YENİDEN REFAH’A KOŞUYOR”

Erbakan, “Milletimiz ‘Yeniden Refah’ diyor. Tüm Türkiye ‘Yeniden Refah’ diyor. Bütün Türkiye’de meydanlar hep bir ağızdan Yeniden Milli Görüş, ‘Yeniden Refah’ diyor. Milletimiz akın akın Yeniden Refah’a koşuyor. İşte bunun en önemli ispatı partimizin üye sayısı. Resmi üye sayımız Eylül 2023 başında 260 binden başladı bugün itibarıyla 470 bine dayandı. Bunu manası Yeniden Refah Partisi, Türkiye’nin en hızlı büyüyen partisi olduğudur. 6 ayda yüzde 80’in üzerinde büyümüşüz. İnşallah seçimlere 500 binin üzerinde üye ile gireceğiz ve arkasından bu tempo ile birkaç ay içerisinde 1 milyon hedefine de ulaşacağız inşallah” diye konuştu.

Erbakan, konuşmasında milyonlarca insanın açlığa mahkûm edildiğini belirterek,” Vatandaş belediyelerin projelerini merak etmiyor, bize pazarda elindeki torbayı gösteriyor” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI