Müzik üstadı Unat’tan, harika konser

Bolahenk Türk Müziği Derneği   Başkanı ve şefi Cihan Unat, Giresun Belediyesi’nin Kültür & Sanat Ramazan Etkinlikleri kapsamında bir konser verdi.

Müzik üstadı Unat’tan, harika konser
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.03.2024
61
A+
A-

Belediye Kültür ve Fuar Merkezinde gerçekleşen muhteşem konserde, saz sanatçıları Ensar Usta, Doğancan Başustaoğlu, Fatih Kılıç, Cihan Uzunahmetoğlu, Erdem Usta ile koristler Reyhan Pirdal, Songül Yılmaz, Melike Usta, Fatma Yılmaz, Esra Usta, Setenay Yüksel, Alptekin Kılıç, Ömer Mumcuoğlu, Necmi Kaya ve Savaş Yasak eşliğinde sahne alan Unat söylediği birbirinden güzel şarkılarla müzikseverlere unutulmaz bir gece yaşattı.

Konseri Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Vali Mehmet Fatih Serdengeçti,  milletvekilleri Ali Temür, Nazım Elmas, Ertuğrul Gazi Konal,  Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu,  Giresun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yılmaz Can, AK Parti İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz, Belediye Başkanvekili Salih Özdemir, Başkan Yardımcısı Abdurrahman Demirel, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, GRÜ  İletişim Fakültesi Dekan Yardımcısı Dr. İsmail Cem  Feridunoğlu, Eczacılar Odası Başkanı Çağrı Unat, Turizm ve Tanıtma Derneği Başkanı Uğur Karaibrahimoğlu,  bazı STK ve kurum-kuruluş yöneticileri ile çok sayıda müziksever takip etti.

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç konserin sonunda müzik üstadı Cihan Unat’ a çiçek sunarken, “Fındığın Başkenti, Kirazın Anavatanı Giresun aynı zamanda bir kültür, sanat ve sanatseverler şehridir. Bize bu akşam çok güzel bir konser sunan sayın Unat’ ı ve ekibini tebrik ediyor başarılar diliyorum” dedi.

HABER: NAMIK BALTAOĞLU

REKLAM ALANI