“Nahid başkana ‘Giresunspor’u yönetecek gücün yok’ dedim”

Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, Giresunspor Başkanı Nahid R. Yamak ile arasında geçen konuşmayı camiayla paylaştı!

“Nahid başkana ‘Giresunspor’u yönetecek gücün yok’ dedim”
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.11.2023
62
A+
A-

Trendyol 1. Lig ekibi Giresunspor Basın Sözcüsü Ferhat Karademir, X yayınında taraftarların sorularını yanıtladı.

“Verilen çekleri ödemedi.” diyen Karademir, “Senin burayı yapacak gücün yok. Ben bile çıkmıyorum dedim. Yapma dedim. Şu an bura benim senin kurtaracağı bir yer değil dedim. Yaşasın istedik. Futbol dışında her şeyle ilgileniyor. Masa üzerinde futbol olması lazım. Ama yok. Niye aday olmadım, bir işi yapabileceğime inanman lazım. Neye ihtiyaç var biliyorum. Oyuncu grubu var. Başımızda biri var diye beklentiye giriyor. Kulüp için oynuyordum der ama biri olunca para bekler.” İfadelerini kullandı.

“DENETÇİLER SUÇLAMIYOR, USULE BAKIYOR”

Karademir, denetçi önerilerinin usule baktığının altını çizerek, “Keşke Hakan başkandan sonra başkanlığa atılsaydık. Ortada bir mahkeme yok. Denetçi raporunun karşılığında savcı bir soruşturma yapıyor şu an. Denetçi beni hiçbir şeyde suçlamıyor. Görev niteliklerine göre gidiyor. Basın sözcüsü olmuşum. Genel sekreter olmuşum. İki göreve de hiçbir sorumluluk vermemiş. Başkana, muhasebeye verilmiş yetki. Makbuzlar fazla kesilmiş onu muhasebeye vermişler. Kulüp muhasebe müdürünün sorumluluğu bulunabilir yazmış. Sadece ilk dönem. Denetçilerin olaylara bakış açısı farklı. İçlerinde az da olsa hakikaten hatalı işlemler de var. Onun dışında 17 maddenin 15’i boş. İstanbul’a ofis açılmış, niye açılmış.  Dernekler tüzüğüne göre biz ofisi açtık. Buraya yapılan masraflarla alakalı da kulübe zarar verilmiştir deniyor. İstanbul’a ofis açılmış neden açılmıştır deniyor. Devlette denetçi. Beni şuan içinde bulunduğum yönetim dava ediyor” İfadelerini kullandı.

REKLAM ALANI