Öğrenciler Kur’an Tilavetiyle Coştu

Espiye İlçe Müftülüğü tarafından Yeni Camide düzenlenen Yaz Kur’an Kursu programında, Bilge Ela Sezer’in sunumuyla Kur’an-ı Kerim tilaveti gerçekleştirildi.

Öğrenciler Kur’an Tilavetiyle Coştu
REKLAM ALANI
Yayınlama: 02.08.2024
25
A+
A-

Programda öğrenciler şiir, kaside ve ilahiler seslendirdi. Ayrıca bilgi yarışması düzenlendi. Yarışmada Mevlut Kangal birinci, Furkan Arslan ikinci ve Ömer Osman Küçük üçüncü oldu. Yarışma sonunda dereceye giren öğrencilere çeşitli hediyeler takdim edildi.

Programın sonunda öğrencilere ve davetlilere kek, meyve suyu ve şerbet ikram edildi.

MÜFTÜ OSMAN GÜLBE’NİN KONUŞMASI

Programa katılan Espiye İlçe Müftüsü Osman Gülbe, yaz Kur’an kurslarının öğrenciler için Kur’an-ı Kerim ve temel dini bilgiler alanında bilgi edinme, kültürel, sosyal, dini ve ahlaki değerlerle buluşma fırsatı sunduğunu belirtti. Gülbe, “Kuran kurslarına katılan yavrularımız, Yüce Rabbimizi tanıma ve O’nun yüce emirlerini öğrenme fırsatı buldular. Kutsal kitabımız Kur’an-ı Kerim’i okuyup, onun anlam dünyasıyla buluşan, iman ve ibadet esaslarını, Peygamberimizin örnek hayatını öğrenen öğrencilerimiz vatanına, milletine ve bütün insanlığa faydalı bir kul olmanın önemini daha iyi kavradılar. Programı düzenleyen kurs öğreticilerine, din görevlilerine teşekkür ediyorum” dedi.

ÖĞRENCİLERİN KATILIMI VE SONUÇLARI

Espiye’de düzenlenen bu anlamlı etkinlik, öğrencilerin hem dini bilgilerle donanmasını hem de sosyal ve kültürel değerlerle bütünleşmesini sağladı. Yaz Kur’an Kursu programı, öğrenci ve veliler tarafından büyük beğeni topladı.

HABER: FİKRET BIYIK

REKLAM ALANI