Öğrenciler sinema ve fotoğrafçılığı öğrenecek

Milli Eğitim Bakanlığı Din Öğretimi Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen SADA Kültür Sanat ve Edebiyat Programı kapsamında, Giresun Merkez Nurettin Canikli Anadolu İmam Hatip Lisesi Fen ve Sosyal Bilimler Proje Okulunun proje çalışmalarını yürüteceği Sinema ve Fotoğrafçılık Atölyesi İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu tarafından açıldı.

Öğrenciler sinema ve fotoğrafçılığı öğrenecek
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.11.2023
32
A+
A-

Tosunoğlu, açılış kurdelesini proje çalışmalarını yürütecek öğrencilerle birlikte kesti. Sonrasında Okul Müdürü Oğuz Yayla tarafından projenin yürütülmesi aşamasında yapılacak çalışmalar ile ilgili bilgiler verildi. Müdür Tosunoğlu, Milli Eğitim Bakanlığının bu tür projelerle öğrenci ve öğretmenleri kendilerini geliştirme ve yenileme noktasında desteklediğine vurgu yaptı. Tosunoğlu, müdürlük olarak, akademik başarı hedefinin yanında öğrencilerin, kendilerini ifade edebilecekleri, özgüven kazanabilecekleri, farklı sosyal, kültürel ve sportif etkinlik fırsatları sunduklarını belirterek, Sinema ve Fotoğrafçılık Atölyesinde yapılacak etkinliklerin öğrencilere önemli katkılar sağlayacağını ifade etti.

Tosunoğlu, Okul Müdürü Oğuz Yayla nezdinde, tüm yönetici,  öğretmen ve öğrencileri tebrik ederek çalışmalarında başarılar diledi.

REKLAM ALANI