Özel bireylerden harika gösteri

Giresun Bakım Rehabilitasyon ve Aile Danışma Merkezi’nde kalan engelli bireylerden muhteşem gösterisi.

Özel bireylerden harika gösteri
REKLAM ALANI
Yayınlama: 09.03.2024
14
A+
A-

Vahit Sütlaş Tiyatro Sahnesi’nde gerçekleştirilen özel gösteriyi Vali Mehmet Fatih Serdengeçti de izledi.Halk oyunları gösterisiyle Türk kültürüne ait geleneksel dansları sergileyen ekipler, izleyenlere renkli ve coşkulu anlar yaşattı.

Tiyatro sahnesinde performans sergileyen yetenekli oyuncular, duygu yüklü sahneleri başarıyla canlandırdı. Koro, zeybek ve şiir dinletileri, seyircilere kültürel bir şölen sunarken, semazen gösterisi etkinliğe  geleneksel bir hava kattı. Âşık Maşuk’un sahnelendiği gösteri, halk müziği severleri mest etti. Davul gösterisi ise ritmiyle etkinliğe enerji kattı.

Programın en özel anlarından biri “Bir Işık da Sen Tut” adlı işaret dili eşliğinde müzik gösterisiydi. İşaret diliyle ifade edilen melodiler, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, gösteri sonrası özel bireyleri tebrik ederek, “Gönül, gönül verilerek alınır. ‘İnsanı yaşat ki devlet yaşasın’ anlayışıyla yoğrulan bir medeniyetin mensupları olarak herkesi içtenlikle kucaklamayı boynumuzun borcu olarak görüyoruz” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI