Özel eğitim kurumlarının faaliyetleri görüşüldü

Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı olarak il genelinde faaliyet gösteren Özel Okullarda yürütülen eğitim öğretim faaliyetlerini değerlendirmek ve bilgilendirmelerde bulunmak üzere toplantı yapıldı.

Özel eğitim kurumlarının faaliyetleri görüşüldü
REKLAM ALANI
Yayınlama: 17.11.2023
67
A+
A-

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu başkanlığında yapılan toplantı, Şube Müdürü Alper Aydın ile il genelindeki Özel Okul temsilcileri ile çeşitli özel kurs temsilcilerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Toplantıda öğrencilere ait kişisel verilerin paylaşılmaması, hayalet öğrenci ve takibi, karekod uygulaması, devam-devamsızlık takibi, ücretsiz öğrencilerin durumu, haftalık ders çizelgelerinin uygulanması, ücretsiz ders kitaplarının kullanımı konuları üzerinde önemle duruldu.

Müdür Ertuğrul Tosunoğlu, diğer tüm kurumlarımızla olduğu gibi özel okullar ve kurslar ile de uyum içerisinde çalışıldığını, okullarda verilen hizmetin en kaliteli şekilde sunulması için çalışmaların koordinasyon ve iş birliği içerisinde devam ettiğini dile getirdi. Toplantıda bulunan tüm Özel Okul ve kurs temsilcilerimize katılım ve katkılarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

REKLAM ALANI