Para kazanacakken, para kazandırmadan ayrılıyorlar!

Ne Sainz’a ne Görkem’e ne Bajic’e, ne Doğancan’a ne de Hayrullah’a sahip çıkamadık… Hepsi de tek tek sözleşmelerini feshederek, Giresunspor’dan ayrıldı

Para kazanacakken, para kazandırmadan ayrılıyorlar!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 03.07.2023
76
A+
A-

TFF 1. Lig ekibi Giresunspor’da muhatap bulamadığı için yeşil beyazlı kulüpten ayrılan Borja Sainz, sosyal medya hesabından veda etti.

Borja, yaptığı açıklamada, “Sevgili Giresunspor ailesi. Bugün, bu renkleri savunmaktan onur duyduğum yaklaşık bir yılın ardından hepinize veda etme sırası aldığım çok özel bir gün. Giresunspor’a gelmek gurur duyduğum bir karardı. Bu süre zarfında mükemmel insanlar ve profesyonellerle birlikte olduğum için şanslıyım. Takım arkadaşlarım, personeller, kulüp çalışanları, hepsi ilk günden beri bana bir tane daha gibi hissettirdi ve futbolcu olarak büyümeme yardımcı oldular, yetinmeme ve daha fazlasını almaya gitmedim. Hepimizin kalbini kıran depremler nedeniyle takım için sportif zamanların olduğu ve Türkiye için saha dışında yoğun bir sezon yaşadık. Bu kulüp, bu şehir, bu ülke ve insanlarıyla olan bağımı her zaman yanımda taşıyacağım. Destekleriniz, sevginiz ve saygınız için bu anı değerlendirmek istiyorum. Hepinize iyi şanslar diliyorum. Yolumuz ayrılıyor ama bu deneyimi her zaman sevgiyle hatırlayacağım.” İfadelerini kullandı.

Borja açıklamalarını şöyle noktaladı: “İngiltere’de futbolun tadını çıkarmayı her zaman dört gözle bekledim ve bu fırsat ve güven için minnettarım. Bu kulübün tarihinin bir parçası olmak bir onur ve ilk maçı ve tüm taraftarlarla tanışmak için sabırsızlanıyorum.”

REKLAM ALANI