Perde duvar ticaretin önünü açtı

Osmaniye Köyü Muhtarı Ahmet Tanrıverdi, TOKİ evleri önüne yapılan perde duvar için Ak Parti Milletvekili Ali Temür, Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti ve İl Genel Meclisi Başkanı Ahmet Şahin’e teşekkür etti.

Perde duvar ticaretin önünü açtı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 08.06.2024
33
A+
A-

Tanrıverdi, yapılan perde duvarın afet evlerinin güvenliğini sağladığını ve ticaret yapacak esnafın önünü açtığını belirtti.

DEVLETİN DESTEĞİYLE YENİDEN İNŞA

Tanrıverdi, köyün 22 Ağustos’ta 3 yıl önce yaşadığı afeti hatırlatarak, “Devletimiz evlerimizi ve dükkanlarımızı yaparak köylülere teslim etti. Bu evlerin önünde yer alan derenin önüne yapılan duvar ile dükkanların güvenliği sağlandı ve burada ticaret yapacak esnafın önü açıldı. Bu konuda halkın sesine kulak veren Milletvekilimiz Temür’e minnettarız.” dedi.

YOL ÇALIŞMALARI DA TAMAMLANDI

Tanrıverdi ayrıca, Çaldağ-Erimez yolunun da tamamlandığını belirterek, “Perde duvarın yanı sıra Çaldağ Zirve yolu da yapıldı. Bu konuda da Sayın Temür, Sayın Serdengeçti ve Sayın Şahin’e ilave teşekkür etmek istiyoruz.” şeklinde konuştu. Muhtar, yol çalışmaları sayesinde köylerinin ulaşımının daha güvenli ve rahat hale geldiğini vurguladı.

BÜYÜK İŞBİRLİĞİ VE BAŞARI

Muhtar Tanrıverdi, devletin desteği ve işbirliği sayesinde köylerinde yapılan bu önemli altyapı çalışmalarının halkın yaşam kalitesini artırdığını ifade ederek, projelerde emeği geçen herkese teşekkürlerini iletti. Köy halkı, yapılan bu yatırımların hem güvenlik hem de ekonomik açıdan büyük fayda sağladığını dile getiriyor.

REKLAM ALANI