Piraziz’ de kültür varlıkları incelendi

Giresun’un Piraziz ilçesinde, Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’ndan oluşan bir heyet, ilçedeki kültür varlıklarını yerinde inceledi.

Piraziz’ de kültür varlıkları incelendi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 27.06.2024
19
A+
A-

İlçe Kaymakamı Burak Öz ve Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız, heyete ilçeyi tanıttı ve incelemeler sırasında eşlik etti.

Heyet, Piraziz’in tarihi ve kültürel değerlerini yerinde görmek ve korunma durumlarını değerlendirmek amacıyla çeşitli ziyaretlerde bulundu. İlçenin kültürel mirasının korunması ve geleceğe aktarılması için yapılması gereken çalışmalar hakkında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kaymakam Burak Öz, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada, “Piraziz’in zengin kültürel mirasını koruma altına almak ve gelecek nesillere aktarmak bizim öncelikli görevlerimiz arasında yer alıyor.Kültür Varlıkları Koruma Kurulu’nun desteğiyle bu hedefimize ulaşmak için çalışacağız” dedi.

Belediye Başkanı Mahmut Esat Ayyıldız ise, “İlçemizdeki kültürel varlıkların korunması ve tanıtılması için elimizden geleni yapıyoruz. Bu ziyaret, çalışmalarımıza hız kazandıracak” şeklinde konuştu.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.