Polis ve vatandaş toplanarak şehrin huzur ve güvenliği ele alındı

Giresun’da, polisle vatandaşlar arasındaki ilişkileri güçlendirmek ve şehrin huzur, asayiş ve güvenliğine yönelik görüş ve öneriler almak amacıyla “Huzur Toplantısı” düzenlendi.

Polis ve vatandaş toplanarak şehrin huzur ve güvenliği ele alındı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.07.2024
25
A+
A-

Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı’nın başkanlık ettiği son toplantı, nüfusun en yoğun olduğu Aksu Mahallesi’nde gerçekleştirildi. Mahalle sakinlerinin yoğun ilgi gösterdiği toplantıda, Emniyet Müdürlüğüne bağlı şube müdürleri de hazır bulundu.

EMNİYET MÜDÜRÜNÜN AÇIKLAMALARI

İl Emniyet Müdürü Güzelyazıcı, toplantı hakkında bilgi vererek, “Vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında hayatlarını sürdürebilmeleri için esnaf ve mahalle muhtarlarımızla Huzur Toplantısında bir araya gelerek mahallelerimiz hakkında istişarelerde bulunmaya özen gösteriyoruz” dedi.

BİLGİLENDİRME VE GÖRÜŞLER

Toplantılarda, mahalle sakinleri ve muhtarlar, Kadın Destek Uygulaması (KADES), siber suçlarla mücadele için SİBERAY, uyuşturucu ile mücadele için Narko Uygulama ve Toplum Destekli Polislik uygulamaları hakkında bilgilendiriliyor. Ayrıca katılımcıların mahallelerinin huzur ve güvenliği açısından görüş ve önerileri alınıyor.

POLİS-VATANDAŞ İŞBİRLİĞİ

Emniyet Müdürü Güzelyazıcı, “Toplantılarda elde edilen görüş ve öneriler, mahallelerin huzur ve güvenliğini artırmak için değerlendirilmekte ve uygulamalara yansıtılmaktadır” şeklinde konuştu. Huzur Toplantıları, vatandaşların polise olan güvenini artırmayı ve şehirde daha güvenli bir ortam yaratmayı hedefliyor.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.