PTT 184. yaşını kutluyor

Geçmişten geleceğe güven ve hizmetin simgesi

PTT 184. yaşını kutluyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 24.10.2024
16
A+
A-

23 Ekim 1840 tarihinde “Posta Nezareti” adıyla kurulan ve Türkiye’nin en köklü kurumlarından biri olan PTT AŞ, 184. kuruluş yıl dönümünü kutluyor. İletişim ve haberleşme alanında iki asra yaklaşan deneyimiyle ülkenin en güvenilir aktörü olarak kabul edilen PTT, köklü geçmişinden aldığı güçle geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor.

TÜRKİYE’NİN GÖZ BEBEĞİ

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı’na bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren Posta ve Telgraf Teşkilatı Anonim Şirketi (PTT AŞ), kurulduğu günden bu yana Türkiye’nin iletişim ve haberleşme alanındaki en değerli kurumlarından biri olarak öne çıkıyor. Kaliteli hizmetleriyle vatandaşların hayatını kolaylaştıran PTT, posta hizmetlerinin yanı sıra kargo, bankacılık, e-ticaret, lojistik ve filateli gibi geniş bir yelpazede de hizmet sunuyor.

TEKNOLOJİ VE YENİLİKLE GÜÇLENEN HİZMETLER

Modern teknolojilere uyum sağlayarak hizmetlerini sürekli olarak yenileyen PTT, hem ulusal hem de uluslararası alanda adından başarıyla söz ettiriyor. Güvenilir, hızlı ve kaliteli hizmet anlayışıyla sektörde liderliğini koruyan kurum, yenilikçi atılımlarıyla dünya posta sektörüne de katkı sunuyor. Elektrikli araç filosu ve çevreye duyarlı projeleriyle, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı 2053 net sıfır emisyon hedefine katkı sağlıyor.

MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK ODAKLI

PTT, müşteri memnuniyetini en üst seviyeye çıkarma ve ülke ekonomisine katkıda bulunma hedefiyle faaliyetlerini sürdürüyor. Ayrıca doğa dostu hizmet anlayışı ve sürdürülebilir projeleriyle de çevreye olan sorumluluğunu yerine getiren PTT, Türkiye’nin geleceği için önemli adımlar atmaya devam ediyor.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.