Refakatçi konukevi projesi başlıyor

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, civar illerden gelen hasta yakınları için büyük bir ihtiyaç haline gelen Refakatçi Konukevi Projesi için ilk adımı attı.

Refakatçi konukevi projesi başlıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.09.2024
18
A+
A-

Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’in seçim vaatleri arasında yer alan ve uzun yıllardır sürüncemede kalan “Hasta Yakınları Refakatçi Konukevi Projesi”, Kaşüstü Hastanesi güzergahındaki TOKİ evleri mevkiine inşa edilecek. Temelinin önümüzdeki günlerde atılması beklenen tesis, komşu illerden gelen hasta yakınlarının konaklama sorununu çözecek.

HEMŞEHRİ DERNEKLERİNDEN BAŞKAN GENÇ’E TEŞEKKÜR

Trabzon Hemşehri Dernekleri Platformu üyeleri, Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç’e, “Hasta Yakınları Refakatçi Konukevi Projesi” için gösterdiği hassasiyet ve ilgi nedeniyle teşekkür etti. Platform üyeleri, Trabzon Gümüşhaneliler Derneği Başkanı Mürteza Eroğlu, Trabzon Bayburtlular Derneği Başkan Vekili Ali İhsan Tosun, Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi ve Trabzon Giresunlular Derneği Başkan Vekili Sebahat Öztürk’ten oluştu. Trabzon Artvinliler Derneği Başkanı Ahmet Külekçi, projeyle büyük bir boşluğun doldurulacağını belirterek, “Trabzon’a şifa bulmak için çevre illerle birlikte 12 ilden hasta geliyor. Refakatçi Konukevi bu insanlar için büyük bir ihtiyaç. Trabzon Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkür ederiz” dedi.

YENİ HEDEF TRABZON ŞEHİR HASTANESİ

Külekçi, ayrıca Trabzon Şehir Hastanesi’nde de Refakatçi Konukevi yapılması için çalışmalar yürüteceklerini belirterek, “Bu hizmet, hasta yakınlarının konaklama sorununu daha kapsamlı şekilde çözecektir” ifadelerini kullandı.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.