Saadet Partisi Piraziz’de iddialı!

Saadet Partisi Piraziz İlçe Belediye Başkan adayını yönetim kurulu üyeleri ve çok sayıda vatandaşın katılımı ile tanıttı.

Saadet Partisi Piraziz’de iddialı!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.01.2024
77
A+
A-

Tanıtım programında konuşan İl Başkanı Abdulkadir Bektaş, “5 yıl önce bu salonda adayımızı tanıtmıştık. Aradan 5 yıl geçti aynı yerdeyiz ve gördük ki değişen hiçbir şey yok. Demek ki belediyeyi kazanmak önemli değilmiş. Önemli olan bir şeyler yapmak. İnsanlar size bir yetki veriyorsa bunun gereğini de yapmak gerekir. Piraziz Giresun’un girişinde belki de Giresun’un yüzü olması gereken bir ilçe ancak maalesef ihmal edilmiş. 5 yıl önce ile bugüne baktığımızda sanki tek bir çivi çakılmamış gibi. Biz inşallah Saadet Partisi olarak Piraziz Belediye Başkanlığını kazanacağız ve Piraziz ilçemizi bize yakışır bir ilçeye dönüştüreceğiz” dedi.

Saadet Partisi Piraziz Belediye Başkan Adayı Metin Öztürk de yaptığı konuşmada şunları dile getirdi:

“Biz Saadet Patisi olarak yapılanları görüyor, yapılmayanları ve ne yapılması gerektiği çok iyi biliyoruz. 35 yıldır aktif olarak Saadet Partisinin değişik kademelerinde görev yaptım. Şimdi ilçemde bana bu görev tevdi edildi. Seçim çalışmalarına başladığımda ilçemiz için düşündüğümüz projeler ve planlarımız ile başkanlığı kazanacağımıza inanıyorum. Seçildiğimizde adil, eşit, diğer partiler ile ilçemizin menfaatine olan çözümler konusunda kavga etmeden çözüm üreteceğiz.”

REKLAM ALANI