Sağlık yönetiminde yeni adımlar atılıyor

Giresun’da Acil Sasğlık Hizmetleri Koordinasyon (ASKOM) toplantısı gerçekleşti

Sağlık yönetiminde yeni adımlar atılıyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 14.10.2024
15
A+
A-

Giresun İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Muhammet Bulut’un başkanlığında 10 Ekim 2024 tarihinde Acil Sağlık Hizmetleri Koordinasyon (ASKOM) Toplantısı yapıldı. Bu toplantı, ilin acil sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve kurumlar arasındaki koordinasyonun güçlendirilmesi amacıyla düzenlendi.

KATILIM GENİŞ OLDU

Toplantıya, Sağlık Hizmetleri Başkanı Uzm. Dr. Mustafa Köksal, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Tuncer Öztürk, Halk Sağlığı Hizmetleri Başkanı Dr. Ünal Özek, Destek Hizmetleri Başkanı Mehmet Şahin, Sağlık Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Hamit Öztürk, Kamu Hastaneleri Hizmetleri Başkan Yardımcısı Dr. Ersin Karadeniz ve İl Ambulans Servisi Başhekimi Dr. Mesut Özdemir’in yanı sıra, hastane yöneticileri ve ASKOM sorumluları katıldı.

ACİL SAĞLIK HİZMETLERİNDE KOORDİNASYON VURGUSU

Toplantıda, acil sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi için atılacak adımlar, ambulans hizmetlerinin daha etkin hale getirilmesi ve hastaneler arasındaki işbirliğinin artırılması ele alındı. Giresun’daki sağlık hizmetlerinin daha iyi bir seviyeye getirilmesi için kapsamlı planlamalar yapıldı.

 

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.