Saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor

CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, ilçe ilçe gezerek vatandaşların sorunlarını dinliyor ve çözüm bulmaya çalışıyor.

Saha çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.07.2024
14
A+
A-

Giresun’un Meclis’teki sesi olan Milletvekili Gezmiş, Meclis Genel Kurulunun çalışmadığı günlerde saha çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. TBMM Divan Katip Üyesi olan CHP Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, ilçeleri ve köyleri gezerek vatandaşların sorunlarını yerinde tespit ediyor. Parti örgütüyle birlikte birçok ilçede köy köy ziyaretlerde bulunan Gezmiş, yaşanan aksaklıkları not alarak, çözüme kavuşturmak için gerekli girişimlerde bulunuyor.

AFETTEN ZARAR GÖREN KÖYLERDE İNCELEMELER

Hafta sonu yaşanan afetten etkilenen Tirebolu ve Espiye ilçe köylerini ziyaret eden Gezmiş, zarar gören alanlarda incelemelerde bulundu. Afetin vurduğu köylerdeki vatandaşlarla görüşen Milletvekili ve beraberindeki heyet, yaşanan mağduriyetin giderilmesi için ilgili kurum yetkilileriyle görüşmeler gerçekleştirdi.

ŞENLİKLERDE VE FESTİVALLERDE COŞKUYA ORTAK OLDU

Giresun’da bu hafta sonu düzenlenen Yağlıdere Bulara Yayla Şenliği, Espiye Karaovacık Yayla Şenliği, 14. Görele Horon ve Kemençe Festivali, Görele Ortaköylüler Pikniği ve Dereli Sağrak Göl Festivali’ne katılan Milletvekili Gezmiş, hemşehrileriyle buluşarak onların coşkusuna ortak oldu.

BULANCAK’TA SÜNNET ŞÖLENİNE KATILDI

Bulancak İlçe Başkanlığını ziyaret ederek partililerle bir araya gelen Gezmiş, ardından Bulancak Belediyesi’nin düzenlediği geleneksel sünnet törenine katıldı.

SORUNLARIN ÇÖZÜMÜ İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Vatandaşların sorun ve sıkıntılarını dinleyen Gezmiş, çözüm bulmak için ellerinden geleni yaptıklarını belirtti. Gezmiş, “Memleketimizi adım adım gezmeye ve hemşehrilerimizle bir araya gelmeye devam ediyoruz. İyi günde de kötü günde de yanlarında olduğumuzu hatırlatıyor, ilimizin sorunlarını yerinde inceliyoruz” dedi.

GİRESUN’UN TURİZM POTANSİYELİNE VURGU

Gezmiş, festival ve şenliklerin yörelerin tanıtımında ve geleneklerin gelecek nesillere aktarılmasında önemli bir rol oynadığını belirtti. Giresun’un eşsiz güzelliklerini turizme kazandırmak için gerekli girişimlerde bulunacağını söyleyen Gezmiş, “Giresun’umuzun her bir köşesi muhteşem. Doğamız, yaylalarımız, tarihi ve kültürel miraslarımız oldukça zengin. Bizlere de bu güzellikleri koruyup, dünyaya tanıtarak, turizme kazandırmak düşüyor” dedi.

REKLAM ALANI