Sakarya’daki feci kazada Giresun ayrıntısı

Kuzey Marmara Otoyolu Sakarya geçişinde 3 otobüsün karıştığı zincirleme kazada 10 kişi öldü, 57 kişi yaralandı. Ölenlerden 2 kişinin Giresunlu olduğu öğrenildi.

Sakarya’daki feci kazada Giresun ayrıntısı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 28.12.2023
Düzenleme: 28.12.2023 13:18
693
A+
A-

Dağdibi mevkiinde yoğun sis ve kaza nedeniyle sağ şeritte beklerken arkadan başka bir otobüsün çarpması sonucu zincirleme kazanın meydana geldiği öğrenildi.

Kazada Giresun ayrıntısı dikkat çekti. Görele’nin Yeşildere Köyüne Ömer Mandal’ın cenazesine giden Esenyurt Belediye Otobüsünün dönüş yolunda sabah saat 05.00 civarlarında Kuzey Marmara Otoyolu İstanbul yönü Dağdibi mevkiinde yoğun sis ve kaza nedeniyle sağ şeritte beklerken kazanın oluştuğu öğrenildi. Belediye otobüsüne şehirler arası yolcu taşımacılığı yapan başka bir otobüs arkadan şiddetli bir şekilde vurdu.

Yoğun sisin etkili olduğu bölgede aralarında 3 otobüs ve bir tırın da bulunduğu 7 araç zincirleme kazaya karıştı. Meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybederken 8’i ağır 59 kişi ise yaralandı. Ölenlerden Kenan Cin ve Erdoğan Mandal’ın Giresunlu olduğu öğrenildi.

Olayla ilgili 7 sürücü hakkında gözaltı kararı verildi. 6 kişi gözaltına alınırken, gözaltı kararı verilen sürücülerden birinin hastanede olduğu ve tedavi edildiği bilgisine ulaşıldı.

Esenyurt Belediye Başkan Yardımcısı Giresunlu hemşerimiz Ufuk Özdemir kazayı haber alır almaz bölgeye gittiği öğrenildi.  Özdemir, kaza nedeniyle derin üzüntü duyduklarını belirterek adeta acı üzerine acı yaşadıklarını söyledi.

Giresunlu hemşerilerimizle yakından ilgilendiklerini belirten Özdemir, Esenyurt Belediyesi olarak seferber olduklarını bildirdi.

FOTO: FACEBOOK

REKLAM ALANI