Şehit Aileleri ile iftar yemeğinde buluştular

Alucra İlçe Kaymakamı Muhammet Cengiz’in önderliğinde düzenlenen iftar programı, 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü dolayısıyla özel bir anlam taşımakta.

Şehit Aileleri ile iftar yemeğinde buluştular
REKLAM ALANI
Yayınlama: 23.03.2024
19
A+
A-

Bu anlamlı etkinlik ilçemizdeki Şehit Aileleri, yetim öksüz çocukları ve aileleri ile ilçede yaşayan yaşlı ve kimsesizler için Alucra Topçam Mesire Alanı tesislerinde düzenlendi.

Alucra Kaymakamı Muhammet Cengiz, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Mehmet Özcan, Alucra İlçe Jandarma Komutanı Hulusi Cihat Karaca, kamu kurum ve kuruluş amirleri, iftarını şehit aileleri, gaziler ve gazi aileleri ile birlikte yaptı.

İftar programında şehit aileleri, yaşlılarımız ve yetimlerle bir arada olmaktan büyük gurur duyduğunu ifade eden Kaymakam Cengiz: “Gazilerimiz, şehitlerimiz ve aileleri bizlere şehitlerimizin, gazilerimizin emanetidir. Bizler de emanetlerine sahip çıkmaya çalışıyoruz. Ramazan ayında iftar soframızı şereflendirdiğiniz için şükranlarımı sunuyorum. Bu mübarek aya huzurla ulaşmamıza vesile olan şehitlerimizi rahmet ve saygıyla anıyorum” dedi.

KAYNAK: ALUCRA HABER

REKLAM ALANI