Şehit Aileleri ve Gaziler iftar yemeğinde buluştular

Espiye ilçesinde, şehit aileleri ve gaziler düzenlenen iftar programında bir araya geldi.

Şehit Aileleri ve Gaziler iftar yemeğinde buluştular
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.03.2024
41
A+
A-

Espiye Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfınca 18 Mart Şehitler ve Gaziler Günü dolayısıyla şehit aileleri ve gaziler için iftar programı düzenledi.

İlçe Kaymakamı Taner Tengir, eşi Handan Tengir, belediye başkanı Mustafa Karadere, eşi Sündüs Karadere ve SYDV Müdürü Özlem Çal Duran iftar programına katılan şehit aileleri ve gaziler ile tek tek ilgilenip, ramazan aylarını tebrik ederek, hayırlı bayramlar dilediler.

Bambu Cafe’de düzenlenen İftar öncesi Espiye Yeni cami İmam Hatibi İsmail Çağman Kur’an-ı Kerim okudu. Espiye Müftüsü Osman Gülbe tüm şehitlerimiz için dua yaptı.

Kaymakam Tengir, şehit aileleri ve gazilerin acılarını tekrar ifade etmek yerine onlarla olmak, varsa sorunlarını çözme noktasında bir iftar yemeği düzenlediklerini söyledi.

Ramazan ayında şehit aileleri ve gaziler ile iftar yapmanın çok anlamlı olduğunu belirten Kaymakam Tengir, “Her fırsatta şehit ailelerimizin, gazilerimizin yanlarında olduğumuzu ifade ediyoruz. Bu tarz programlar olmasa da diğer zamanlarda da kendilerinin evlerine misafir oluyoruz” dedi.

Tengir, “Öncelikle böylesine önemli bir günde yemeğimize katılan herkese sevgi ve saygılarımı sunmak istiyorum. En değerli unsurlarını, canlarını ülkemize, milletimize seve seve veren şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum. Ailelerine aynı şekilde mutluluklar diliyorum“ dedi.

Şehitlerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler dileyen Belediye Başkanı Karadere, “Bu iftar programında sizlerle bir araya gelerek Ramazan’ın bereketini paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Hepinize Hayırlı Ramazanlar diliyor, programa katılarak bizleri onurlandırdığınız için teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İftar programına, İlçe Kaymakamı Taner Tengir, eşi Handan Tengir, Belediye Başkanı Mustafa Karadere, eşi Sündüs Karadere, jandarma Komutanı üsteğmen Salih Yahya Koca, Emniyet Müdürü Yahya Arslan, ilçe Müftüsü Osman Gülbe, daire amirleri, şehit yakınları, gaziler ve aileleri katıldı.

(FİKRET BIYIK)

REKLAM ALANI