Şehit Babası Halil Öztürk son yolculuğuna uğurlandı

Şehit Sıhhiye Onbaşı Ömer Öztürk’ün vefat eden babası Halil Öztürk son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Babası Halil Öztürk son yolculuğuna uğurlandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.06.2024
24
A+
A-

Merhum Halil Öztürk için Giresun ili Keşap ilçesi Karabulduk Köyü Camii’nde, 25 Haziran Salı günü öğle namazına müteakip cenaze namazı kılındı.

VALİ SERDENGEÇTİ TAZİYEDE BULUNDU

Cenaze namazının ardından Halil Öztürk, Karabulduk Köyü Mezarlığı’ndaki aile kabristanlığına, sevenlerinin gözyaşları ve duaları eşliğinde defnedildi.

Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Öztürk ailesine taziyede bulunarak, “Aziz şehidimiz Sıhhiye Onbaşı Ömer Öztürk’ün ebediyete irtihal eden muhterem babası Halil Öztürk’ü son yolculuğuna uğurladık. Mekânı cennet olsun.” dedi.

CENAZEYE YOĞUN KATILIM

Cenaze namazına, Öztürk ailesinin yanı sıra Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Keşap Kaymakamı Nurullah Cemil Erciyas, Giresun İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, Giresun İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Özgür Özer, il ve ilçe protokolü, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

ŞEHİT ÖMER ÖZTÜRK’ÜN HİKAYESİ

Şehit Sıhhiye Onbaşı Ömer Öztürk, 11 Ağustos 1989 tarihinde Şırnak ili Güneyce köyünün 600 metre kuzey kesiminde, taburun su ve yakacak ihtiyacını karşılamak için araçla intikal ederken mayına basması sonucu şehit olmuştu. Halil Öztürk, şehit oğlunun anısını yaşatarak Giresun’da saygıyla anılan bir isimdi.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.