Şeneller market’ e görkemli açılış

Giresun’da yıllardır sebze ve meyve sektöründe hizmet veren Şeneller Tarım Ürünleri, çalışma alanını genişleterek market sektöründe de faaliyetlerine başladı.Yeni açılan Şeneller Market, Teyyaredüzü Mahallesi Boztekke Caddesi’nde hizmete girdi.

Şeneller market’ e görkemli açılış
REKLAM ALANI
Yayınlama: 18.07.2024
60
A+
A-

Marketin açılış törenine Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hasan Çakırmelikoğlu ve Belediye Başkan Yardımcısı Volkan Turgut katıldı.Törende yapılan konuşmalar ve duaların ardından açılış kurdelesi kesildi.

Belediye Başkanı Köse ve Giresun Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Çakırmelikoğlu, konuşmalarında yerel işletmelerin şehre sağladığı faydalardan ve istihdama katkılarından bahsederek, işletme sahibi Yusuf Şenel’e teşekkür ederek, bol kazançlar dilediler.

İşletme sahibi Yusuf Şenel ise yaptığı konuşmada, açılışa katılan ve desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederek, halcilik sektöründe yıllardır süregelen aile mesleğini daha yukarılara taşımak ve market sektöründe de yer almak istediklerini belirtti. Şenel, “Vatandaşlarımızı ‘Lezzet, Güven ve Kalite’ ile buluşturmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

Açılış törenine, mahalle sakinleri ve çok kalabalık davetli topluluğu katıldı.

REKLAM ALANI