Skunk, esrar ve silah ele geçirildi

Giresun’da uyuşturucu operasyonları hız kesmiyor

Skunk, esrar ve silah ele geçirildi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 12.09.2024
8
A+
A-

Giresun İl Jandarma Komutanlığı’na bağlı KOM Şube Müdürlüğü, İstihbarat Şube Müdürlüğü, JASAT ekipleri ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından yürütülen uyuşturucu madde ile mücadele çalışmaları kapsamında 9 ve 11 Eylül 2024 tarihlerinde iki ayrı başarılı operasyon gerçekleştirildi.

OPERASYON 1: SKUNK, ESRAR VE SİLAH ELE GEÇİRİLDİ
3 gün öce M.T. ve S.Ç. isimli şahısların evlerinde yapılan aramalarda, 50 gram skunk, 150 gram kubar esrar, 4 tabanca, 1 kuru sıkı tabanca, 39 adet 9 mm çapında fişek, 4 şarjör, 1 cep telefonu, 1 esrar öğütme aparatı ve 30.000 TL para ele geçirildi. Cumhuriyet Savcısının talimatıyla suç unsuru malzemelere el konularak adli tahkikat başlatıldı.

OPERASYON 2: KENEVİR VE TABANCA BULUNDU
Dün  B.B. isimli şahsın ikametinde yapılan aramalarda ise 6 kök kenevir bitkisi, el yapımı 6.35 mm çapında bir tabanca ve bir şarjör ele geçirildi. Bu operasyonda da suç unsuru malzemelere el konulurken, olayla ilgili adli tahkikat başlatıldı.

Giresun İl Jandarma Komutanlığı, uyuşturucu madde ile mücadele kapsamında yürüttüğü operasyonlarla suç ve suç unsurlarına karşı etkin bir tavır sergilemeye devam ediyor.

 

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.