Sorunlarını dile getiren muhtarlara siyasi tepki!

2024 yerel seçimleri maratonuna girilirken, AK Partili bazı il genel meclisi üyesiyle, Giresun merkez köy muhtarları karşı karşıya geldi.

Sorunlarını dile getiren muhtarlara siyasi tepki!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 11.09.2023
117
A+
A-

İl Genel Meclisi’nin Eylül ayı toplantısına köylerinde yaşadıkları sorunları aktarmak için katılan muhtarlara bazı meclis üyelerinin “burası sizin sorunlarınızı konuşma yeri değil, yeterince hizmet alıyorsunuz” yönünde çıkışta bulunduğu iddia ediliyor.

Giresun İl Genel Meclisi’nde geçtiğimiz Cuma günü yapılan toplantıda bazı meclis üyeleriyle, toplantıya katılan merkez köy muhtarları karşı karşıya geldi. Bazı il genel meclisi üyesi tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın gözbebeği olan muhtarlara yönelik sert çıkışı gazetemize değerlendiren Merkez Alınca Köyü Muhtarı Hüseyin Bayraktar, “bizler köyler arası adalet istiyoruz. Bir köye 0-30 kamyon asfalt gönderilirken, aynı şekilde ihtiyacı bulunan başka bir köye 5 kamyon asfalt gönderilmesini asla ve asla kabul etmiyoruz. Biz bu ve diğer sorunlarımızı aktarmak için il genel meclisi toplantısına katıldık. Toplantıyı sonuna kadar bize ayrılan yerde takip ettik. Toplantı sonrası muhtarlar adına Meclisi Başkanı Ahmet Şahin, dernek başkanımız Tülin Şenel’e söz verdi. Köyler arası adaletsizliğin giderilmesini isteyen dernek başkanımız ve muhtar arkadaşlarımıza bazı meclis üyeleri tepki gösterdi.

Neymiş, en çok hizmeti alan merkez muhtarlar derneği üyeleriymiş. Bazı AK Partili meclis üyeleri bu sözleri sarf ediyor. Bu millet ve siz bilmiyormusunuz gittiğiniz yolu, izi” dedi.

REKLAM ALANI