Stoilov: Kontrol Bizdeydi, Kazanmayı Hak Ettik

Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Giresunspor karşısında elde ettikleri 3-0’lık galibiyetin ardından rakiplerinin iyi bir performans sergilediğini ancak maçın kontrolünün kendi ellerinde olduğunu söyledi.

Stoilov: Kontrol Bizdeydi, Kazanmayı Hak Ettik
REKLAM ALANI
Yayınlama: 22.04.2024
23
A+
A-

Stoilov, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını belirterek önlerindeki maça odaklanacaklarını ifade etti.

Maç sonrası basın toplantısında konuşan Göztepe Teknik Direktörü Stanimir Stoilov, Giresunspor’un sempatik ve ilgi çekici bir takım olduğunu söyleyerek, “Giresunspor bize karşı 1-2 önemli fırsat yakaladı. Bu açıdan savunma anlamında tam olarak memnun olduğumu söyleyemem, çünkü bu fırsatları vermememiz gerekiyordu,” dedi.

Stoilov, genel olarak oyunun kontrolünün kendilerinde olduğunu ve istedikleri birçok şeyi sahaya yansıttıklarını belirtti. Göztepe’nin birçok gol fırsatı yakalayıp kaçırdığını da dile getiren Stoilov, galibiyetten dolayı mutlu olduklarını ve önlerindeki maça odaklanmaya devam edeceklerini söyledi.

Stoilov, takımının maç maç düşünerek ilerleyeceğini ve bu galibiyeti geride bırakıp bir sonraki maça hazırlanacaklarını vurguladı. Teknik direktör, Giresunspor’un mücadeleci bir takım olduğunu belirtirken, galibiyetlerinden dolayı oyuncularını tebrik etti. Göztepe’nin galibiyeti, takımın ligdeki konumunu güçlendirirken, Stoilov ve ekibi bu başarıyı devam ettirmek için çalışmaya devam edecek.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.