Tandır Köyü Yanıkoğlan mahallesi karanlıkta

CHP’li Peker, Tandır Köyü’ndeki elektrik sorununa isyan ederek böyle duyurdu

Tandır Köyü Yanıkoğlan mahallesi karanlıkta
REKLAM ALANI
Yayınlama: 26.06.2024
3
A+
A-

CHP Bulancak İl Genel Meclis Üyesi Sefine Peker, yöresinin sorunlarını gündeme taşımaya devam ediyor. Peker, bu kez de Bulancak’a bağlı Tandır Köyü Yanıkoğlan Mahallesi’ndeki elektrik sorununu kamuoyuna duyurdu.

Sefine Peker,” Bu mahallemize elektrik gelmesi için bu direkler bir HES firması tarafından yaklaşık 4 yıl önce ücretsiz olarak verilmiş. Ancak enerji dağıtım firması köy halkına söz vermesine rağmen yatırım yapmayarak milli servetimiz olan elektrik direklerini adeta çürümeye terk etmiş. Teknoloji çağında yaşıyoruz ama görüyoruz ki en temel hizmetlerden biri olan elektrikten bu mahallemiz mahrum kalıyor. Bu konu hakkında ilgili elektrik firmasının sorumluluk duygusuyla hareket ederek enerji hattını tesis etmesini bekliyoruz. Bu sorunun takipçisi olacağımızı ve en kısa zamanda çözüme kavuşması için üzerimize düşen ne varsa yapacağımızın da bilinmesini istiyoruz.” dedi.

Tandır Köyü Güzelleştirme Derneği Başkanı Hüsnü Koç‘ta, elektrik sorunundan dert yanarak “Bu elektrik malzemeleri bize Akfen Çalıkobası HES firması yetkilileri tarafından köyümüzün Yanıkoğlan Mahallesine elektrik bağlanması için verilmişti. Evlerimizin tamamı tapulu olduğu halde yetkili elektrik firması sorunumuzu çözmedi. Bu hatadan dönülüp direkleri hazır olan  enerji hattımızın biran önce yapılmasını bekliyoruz.” diye konuştu.

Başkan Koç, elektrik sorunu ile yakından ilgilenen İl Genel Meclisi Üyesi Sefine Peker’ e teşekkür etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.