Teknik Direktörü Metin Aydın Aydın: Gençlere güvenimiz tam

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Aydın, Kırmızı Grup ile ilgili yaptığı açıklamalarda transfer yasağı nedeniyle genç bir kadroyla mücadele edeceklerini belirtti.

Teknik Direktörü Metin Aydın Aydın: Gençlere güvenimiz tam
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.06.2024
32
A+
A-

Aydın, “Kadromuzda yer alan genç oyuncularımıza güvenimiz tam. Onların gelişimi için büyük bir fırsat olacak. Her rakibimizi detaylı bir şekilde analiz ediyoruz. Sahada neler yapmamız gerektiğini çok iyi biliyoruz ve hazırlıklarımızı bu doğrultuda sürdüreceğiz” dedi.

İŞTE RAKİPLER

Giresunspor’un bu sezon mücadele edeceği rakipler arasında 68 Aksaray Belediyespor, Acnturk Sigorta Vanspor, Ankara Demirspor, Arnavutköy Belediyespor, Belediye Derincespor, Beyoğlu Yeni Çarşı Spor Faaliyetleri A.Ş., Bucaspor 1928, Çimentaş Elazığspor, Diyarbekirspor, Erbaaspor, Karacabey Belediyespor, Karaman Futbol Kulübü, Menemen Futbol Kulübü, Nazilli Belediyespor, Serik Belediyespor, Somaspor ve Turkish Oil Y. Mersin İY yer alıyor.

GELECEK İÇİN UMUT VERİCİ

Aydın’ın Giresunspor’un genç ve dinamik kadrosuyla ligde nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Aydın’ın gençlere olan güveni ve analizlere verdiği önem, takımın geleceği için umut verici olarak yorumlanıyor.

REKLAM ALANI