Teslim olmadan mücadele edeceğiz

Giresunspor’un yeni teknik direktörü Metin Aydın, para pul konuşmadan tereddütsüz kabul ettiği teklif ile takımı birlik ve beraberlik içinde zorlu süreçten çıkarma hedefiyle göreve başladı. Başkan Emin Eltuğral’ın tam desteğiyle Giresunspor’da yeni bir dönemin kapıları aralanıyor.

Teslim olmadan mücadele edeceğiz
REKLAM ALANI
Yayınlama: 01.06.2024
56
A+
A-

Yeni sezonda TFF 2. Lig’de mücadele edecek olan Giresunspor, teknik direktörlük görevine Metin Aydın’ı getirdi. Kulüp tesislerinde düzenlenen törende, Giresunspor Başkanı Emin Eltuğral, Aydın ile resmi sözleşmeyi imzaladı.

BAŞKAN ELTUĞRAL’DAN TAM DESTEK

İmza töreninde konuşan Başkan Eltuğral, “Giresunspor’umuz da teknik direktör olarak şampiyonluk yaşamış, deneyimli, tecrübeli, şehrimizin en önemli değerlerinden futbol adamımız Metin Aydın hocamıza teklifimizi mazeretsiz ve koşulsuz kabul ettiği için teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz. Başarılı olacağına da yürekten inanıyor ve camiamız adına hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

METİN AYDIN: “TESLİM OLMAYANLAR BAŞARIYA ULAŞIR”

Yeni teknik direktör Metin Aydın ise, “Başkanımız ve yönetim kurulumuz ‘bizimle birlikte yürür müsün hocam?’ dediklerinde tereddütsüz olarak para pul konuşmadan bu teklifi kabul ettim. Çünkü biz Giresunspor’un bir neferiyiz. Kulübümüzün içinde bulunduğu zorlu süreçten birlik ve beraberlik ile çıkacağımıza inanıyoruz. Hep birlikte yönetim, camia ve taraftarlarımız ile takımımıza maddi manevi destek olmalıyız. Gerçek Giresunsporluların bunu yapacağına inanıyoruz. Hiç hata yapmayanlar değil, asla teslim olmayanlar başarıya ulaşıyor. Bu sene bunu gerçekleştirmek için tüm camiamız ile birlikte mücadele edeceğiz ve başaracağız. Hepinize teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

REKLAM ALANI