TMO, Giresun’da ilk fındık alımını 135,96 liraya gerçekleştirdi

Toprak Mahsulleri Ofisi (TMO), Giresun’un Bulancak ilçesinde 2024-2025 fındık sezonunun ilk alımını 135,96 TL’den gerçekleştirdi.

TMO, Giresun’da ilk fındık alımını 135,96 liraya gerçekleştirdi
REKLAM ALANI
Yayınlama: 20.08.2024
35
A+
A-

TMO, Giresun’daki merkez dahil olmak üzere Bulancak, Dereli, Espiye, Görele, Güce ve Tirebolu ilçelerinde de alımlara başladı.
Bulancak’taki TMO deposunda düzenlenen törende, İzzet Kahya isimli üretici, 51,78 randıman gelen 883 kilogram fındığını 135,96 TL’den TMO’ya teslim etti. Törene Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti, Bulancak Kaymakamı Ünal Koç, AK Parti Giresun İl Başkanı Mete Bahadır Yılmaz ve TMO Giresun Başmüdürü Çağlar Şeyranlıoğlu katıldı.

VALİ SERDENGEÇTİ: ÜRETİCİLERİMİZE HAYIRLI VE BEREKETLİ BİR DÖNEM DİLİYORUM
Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, törende yaptığı açıklamada, “Bulancak alım noktasında yeni sezonun ilk fındık alımını gerçekleştirdik. Fiyat istikrarını koruyan ve üreticilerimizin yanında olan TMO’ya teşekkür ediyor, çiftçilerimize bereketli bir hasat sezonu diliyorum” dedi.

TMO’DAN ÜRETİCİLERE DESTEK MESAJI
TMO, üreticilerin fındıklarını güvenle teslim etmeleri için gerekli tüm önlemleri alarak, fiyat istikrarını sağlama amacıyla alımlarına devam edecek. Giresun’daki tüm üreticilere sürdürülebilir bir tarım geleceği temennisiyle başarılı bir sezon diledi.

REKLAM ALANI