Trabzonspor maçı biletleri satışta!

Giresunspor için büyük önem taşıyan maçta biletler 50-100-150 TL’den satışa sunuldu

Trabzonspor maçı biletleri satışta!
REKLAM ALANI
Yayınlama: 25.05.2023
95
A+
A-

Spor Toto Süper Lig ekibi Bitexen Giresunspor’dan yapılan yazılı açıklamada, “Spor Toto Süper Lig’in 36. haftasında, 30 Mayıs Salı günü saat 20.00’da oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasının biletleri satışta! Trabzonspor karşılaşmasının biletlerini www.passo.com.tr adresinden veya Atapark’ta yer alan gişeden satın alabilirsiniz. Çotanak Spor Kompleksi önünde bulunan Passolig gişemiz maç günleri dışında hizmet vermeyecek olup, taraftarlarımız Passolig işlemlerini maç günleri dışında Atapark’ta bulunan gişemizden işlemlerini yapabilirler.” denildi.

EKİZ; “HERKESİ BEKLİYORUZ”

Giresunspor Basın Sözcüsü Emrullah Ekiz, taraftarlara sosyal medyadan seslendi. Ekiz, yaptığı açıklamada, “Bir süre ayrı kaldığımız #Giresunspor’umuza Salı günü oynayacağımız Trabzonspor maçıyla kavuşuyoruz. Bizim için şehrimiz için çok önemli bir maç… Bilet fiyatlarında indirime gittik… Tribünlerin tamamen dolması, tek ses, tek yürekle bu maçı kazanalım. Yapabiliriz, başarabiliriz.” dedi.

İNAÇ: “SON ÜÇ FİNAL MAÇI”

Giresunspor Başkanvekili İbrahim İnaç, Trabzonspor maçının önemine dikkat çekti. İnaç ise yaptığı açıklamada, “Salı günü çok önemli bir sınav vereceğiz hem şehrimiz hem takımımız için… Yeşil Beyaz aşıklarını Trabzonspor maçında tribünlerimize bekliyoruz. Bu maçta her zamankinden daha fazla taraftara ihtiyacımız var. Haydi Giresun, Haydi Giresunspor, Haydi Şehrimizin İleri Gelenleri!” diye konuştu.

REKLAM ALANI