Trafik Haftasında güzel görüntüler yaşandı

Giresun’da “Karayolları Trafik Haftası” Atatürk Meydanı’nda düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Trafik Haftasında güzel görüntüler yaşandı
REKLAM ALANI
Yayınlama: 10.05.2024
17
A+
A-

Bu yıl “Hayatla Yarışılmaz” mottosuyla kutlanan törene, Vali Mehmet Fatih Serdengeçti, Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse, İl Emniyet Müdürü Recep Güzelyazıcı, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Özgür Özer, Sahil Güvenlik 73 Komutanı Yüzbaşı Emre Meral, davetliler ve öğrenciler katıldı.

Vali Serdengeçti, Trafik Haftası dolayısıyla, vatandaşların can ile mal güvenliğinin sağlanmasında mesai mefhumu gözetmeksizin çalışarak, üstün gayret gösteren, polis ve jandarma mensuplarıyla karayolları şefliği ve zabıta personelini ödüllendirdiği Başarı Belgeleri ile trafik konulu ilkokullar arası resim, ortaokullar arası şiir ve liseler arası kompozisyon yarışmalarında dereceye giren öğrencilere ödülleri verdi.

Ayrıca yıl içerisinde trafikteki örnek tutum ve davranışları ile kurallara uyma konusunda göstermiş oldukları hassasiyetle yılın ticari araç sürücülerine de ödüllendirildi.

Ödül töreninin ardından trafik eğitim pisti ve alkol gözlüğü gösterisi gerçekleştirildi. Hazırlanan etkinlikleri Vali Serdengeçti,yakından takip etti.

REKLAM ALANI
Bir Yorum Yazın
Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.